Italia: scapă nevătămat dintr-un accident și este lovit de altă mașină sub ochii polițiștilor. Bărbat român în comă

Era în jurul orei 21.00 de ieri seară, 9 noiembrie 2017, și circula cu mașina sa marca Ford Ka pe strada tangențială sud, în dreptul localității Nichelino din provincia Torino, mergând în direcția Savona- Piacenza, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe banda de urgență, lovindu-se de parapet.

La volanul mașinii se afla un bărbat român de 23 de ani, rezident în localitatea None iar la fața locului unde s-a produs micul accident s-au prezentat polițiștii de la Poliția Rutieră precum și o mașină de tractare.

Deși a scăpat fără nicio rană din acel accident, în timp ce conaționalul nostru vorbea cu agenții de poliție pe banda de urgență, a fost lovit din plin de un automobil Volkswagen Polo condus de o tânără de 20 de ani, și ea de cetățenie română dar rezidentă în localitatea Vinovo. După ce l-a accidentat pe bărbatul român de 23 de ani, tânăra se pare că a lovit și mașina Poliției.

Bărbatul român a fost transportat de urgență la spitalul Cto din Torino unde se află în stare foarte gravă, într-o comă indusă de medici, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, relatează Torino Today.

Tânără română de la volanul mașinii Volkswagen nu a suferit nicio rană. Polițiștii investighează acum pentru a descoperi cauzele care au dus la producerea acestui grav accident.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol