Italia: scapă nevătămat dintr-un accident și este lovit de altă mașină sub ochii polițiștilor. Bărbat român în comă

Era în jurul orei 21.00 de ieri seară, 9 noiembrie 2017, și circula cu mașina sa marca Ford Ka pe strada tangențială sud, în dreptul localității Nichelino din provincia Torino, mergând în direcția Savona- Piacenza, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe banda de urgență, lovindu-se de parapet.

La volanul mașinii se afla un bărbat român de 23 de ani, rezident în localitatea None iar la fața locului unde s-a produs micul accident s-au prezentat polițiștii de la Poliția Rutieră precum și o mașină de tractare.

Deși a scăpat fără nicio rană din acel accident, în timp ce conaționalul nostru vorbea cu agenții de poliție pe banda de urgență, a fost lovit din plin de un automobil Volkswagen Polo condus de o tânără de 20 de ani, și ea de cetățenie română dar rezidentă în localitatea Vinovo. După ce l-a accidentat pe bărbatul român de 23 de ani, tânăra se pare că a lovit și mașina Poliției.

Bărbatul român a fost transportat de urgență la spitalul Cto din Torino unde se află în stare foarte gravă, într-o comă indusă de medici, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, relatează Torino Today.

Tânără română de la volanul mașinii Volkswagen nu a suferit nicio rană. Polițiștii investighează acum pentru a descoperi cauzele care au dus la producerea acestui grav accident.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol