Italia: Sedus și abandonat de o româncă, un italian o acuză că i-a furat peste 2 000 de euro. Femeia i-a dat un nume fals

Un afacerist italian, în vârstă de 43 de ani și rezident în Pieve Santo Stefano, provincia Arezzo, acuză o femeie română, pe care a cunoscut-o pe internet și cu care a conviețuit o perioadă, că i-a furat peste 2 000 de euro și a dispărut. După plângerea depusă de bărbat la carabinieri, anchetatorii au descoperit că femeia l-a mințit pe bărbat în privința numelui ei.

Potrivit Corriere di Arrezzo, italianul ar fi cunoscut-o pe conaționala noastră, în vârstă de 33 de ani, pe un site de matrimoniale și în scurt timp aceasta s-a mutat la el. Bărbatul spune, însă, că în timpul concubinajului, femeia i-ar fi furat suma de 2 100 de euro, apoi a dispărut fără urmă.

Verificările efectuate de carabinieri în urma denunțului depus de bărbatul de 43 de ani au scos la iveală că femeia română avea un alt nume de botez și nu acela cu care s-a prezentat concubinului ei. Deși au reușit să-i descopere adevăratul nume, deoarece înainte să dispară a fost oprită de carabinieri pentru un control de rutină în timp ce conducea mașina concubinului ei, anchetatorii nu reușesc să dea de urma ei nicicum. Carabinierii presupun că femeia s-a întors în România.