Italia: Tânăr român de 22 de ani cade de la balconul casei. În stare gravă la spital

Are doar 22 de ani și nu se cunosc cauzele care au dus la incidentul petrecut sâmbătă, 4 mai, la Vigo Legnano, în apropierea orașului Milano, când a fost găsit căzut pe asfalt după un zbor de 5 metri de la balconul casei sale. Tânărul român se află acum în stare gravă la spital, dar situația sa este sub control, declară medicii conform L’Arena.

Băiatul locuiește împreună cu familia pe via Gioberti, iar sâmbătă dimineață, după ce a auzit o bufnitură, mama sa s-a repezit să vadă ce s-a întâmplat. Jos, sub balconul casei de la etajul al doilea, zăcea nemișcat fiul său. S-a repezit în stradă și din fericire tânărul era în viață, conștient, ba chiar pe moment părea nevătămat. Starea lui s-a agravat treptat și a fost transportat de urgență cu elicopterul de la „Verona Emergenza” la spitalul din Borgo Trento.

Situația sa s-a dovedit a fi mai gravă decât părea a fi inițial, dar medicii spun că în acest moment viața nu îi este în pericol.

Nu se cunoaște motivul care a dus la incidentul ce putea avea consecințe dramatice, rămâne de constatat dacă băiatul a căzut în mod accidental sau ceea ce s-a întâmplat a fost consecința unui gest extrem.

@rotalianul