Italia: Tânără română de 18 ani violată de un coleg chinez, tatăl și fratele ei s-au dus peste el s-o răzbune

Un bărbat chinez în vârstă de 31 de ani a fost denunțat în stare libertate de carabinieri acuzat că a violat o tânără română de 18 ani, colegă cu el într-un restaurant chinezesc din cartierul Forcellini din Padova. Fata a povestit apoi familiei cele întâmplate, iar tatăl și fratele ei s-au dus peste chinez la restaurant să o răzbune, fiind astfel denunțați și ei pentru vătămare corporală voluntară.

Potrivit Padova Oggi, carabinierii au reconstituit cele întâmplate în zilele de 5 și 6 ianuarie 2020 când a avut loc atât violul asupra conaționalei noastre, cât și agresiunea asupra bărbatului chinez care lucrează ca bucătar în acel restaurant. Totul a început în ziua de 5 ianuarie când bucătarul a invitat-o pe colega sa de origine română acasă la el și, odată ajunși acolo, a forțat-o să întrețină un raport sexual cu el.

Tânăra s-a întors apoi acasă, dar nu le-a spus nimic părinților în acea seară. A doua zi însă fata a izbucnit în lacrimi și le-a povestit prin ce a trecut cu o zi înainte, iar tatăl și fratele tinerei, în vârstă de 37, respectiv 16 ani, au dat buzna în restaurant pentru a-l agresa pe bucătarul chinez.

La fața locului a fost cerută intervenția carabinierilor care au constatat că tatăl și fratele victimei au agresat atât violatorul, care a avut nevoie de 5 zile de recuperare medicală, cât și un client al restaurantului care a intervenit pentru a calma spiritele. Militarii i-au denunțat în stare de libertate pe cei doi români pentru vătămare corporală, iar la terminarea investigațiilor l-au denunțat și pe bărbatul chinez pentru viol.