Italia: Blue Air și TAROM anulează zboruri spre România de pe un mare aeroport italian. Unele dintre acestea vor fi active doar pe timpul verii

Companiile aeriene Blue Air și Tarom au anulat începând din luna februarie, respectiv martie, unele zboruri către România  de pe aeroportul Torino-Caselle (aeroportul internațional Sandro Pertini), informează Torino Today.

Blue Air elimină zborurile Torino-Iași 

Începând cu data de 10 februarie 2018, compania Blu Air va suspenda zborul Torino-Iași, care a fost inaugurat în iunie anul trecut și a funcționat cu două frecvențe pe săptămână, adesea cu una dintre cele mai bune aeronave din flotă, un 737-800 cu 189 de locuri. O rută care va deveni preponderentă vara și va funcționa doar de la 16 iunie la 30 septembrie.

Tarom elimină zborurile Torino-Iași și Torino-Suceava

Veste proastă și de la Tarom, compania aeriană națională română, care începând cu sfârșitul lunii martie va anula zborurile de trei ori pe săptămână spre Iași, zboruri care era active din 2013 și va elimina și zborul o dată pe săptămână pentru Suceava.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Aceste anulări vor crea cu siguranță neplăceri pentru cei care au rezervat deja bilete dar care pot solicita rambursarea prin accesarea site-ului oficial al companiei respective.

De pe Torino-Caselle au mai fost anulate, de asemenea, zboruri spre Berlin, Copenhaga și Malaga cu Blue Air și spre Istanbul cu Turkish Airlines.

Distribuie acest articol