Italia: Vasile își pierde viața în apele unui râu sub privirea iubitei și a fiicei acesteia de 10 ani

Vasile Ungureanu, cetățean român în vârstă de 33 de ani, și-a pierdut viața în după-amiaza zilei de duminică, 4 august 2019, în timp ce se scălda în apele răului Reno, în localitatea Casalecchio di Reno din provincia Bologna.

Tânărul român a ieșit cu iubita sa și fiica acesteia să petreacă o după-amiază răcoroasă pe malul râului Reno, dar în jurul orei 18:00 a avut loc o tragedie. Din motive necunoscute încă, Vasile a intrat sub apă și nu a mai reușit să iasă la suprafață, pierzându-și viața înecat în râul Reno.

Prima persoană care a înțeles că bărbatul se află în pericol a fost fetița de numai 10 ani a iubitei lui Vasile care a cerut imediat ajutorul persoanelor prezente, dar nimeni nu a putut interveni din cauza curenților periculoși din apele râului. Chiar și pentru scafandrii care au intervenit apoi pentru a scoate trupul fără viață al conaționalului nostru din apă, operațiunea nu s-a dovedit a fi ușoară, fiind nevoie de circa două ore pentru a-l scoate la mal.

După o primă reconstituire a carabinierilor, cea mai probabilă ipoteză privind cauza acestei tragedii este că tânărul nostru conațional s-a înecat din cauza curenților puternici prezenți în apele râului care din exterior nu sunt vizibili.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Tristețe în rândul celor care l-au cunoscut și au lucrat în Italia cu Vasile Ungureanu la aflarea veștii despre decesul său

„Tocmai am primit această veste foarte proastă. Foarte bun coleg, persoană foarte bună. Sunt șocat. Odihnește-te în pace, Vasile”, scrie Danilo pe pagina sa Facebook.

„O persoană foarte bună. Odihnească-se în pace”, confirmă și Andreea într-un comentariu.

„Vei fi mereu cu noi. Nu te vom uita niciodată, Vasile. Toți prietenii și colegii sunt alături de familie. Sincere condoleanțe!”, scrie Hamid pe pagina sa Facebook.

„Erai o persoană excepțională, mereu disponibilă și politicoasă, nu te vom uita niciodată”, scrie și Roberta cu regret într-un comentariu.

@rotalianul