Italian care își aștepta iubita într-o mașină cu numere străine, bătut de locatari. Credeau că e un hoț

Un tânăr din localitatea italiană Angri, situată în provincia Salerno din regiunea Campania, a fost la un pas să fie bătut de câțiva locatari de pe via Ponte Aiello, după ce a fost văzut așteptând în mașină un timp mai îndelungat.

Incidentul a avut loc în seara zilei miercuri, 20 septembrie 2023, când bărbatul se afla la volanul unei mașini de culoare închisă cu numere de înmatriculare străine.

Autovehiculul semăna cu unul folosit de o bandă de hoți văzută în zonă în zilele anterioare, iar rezidenții din zonă s-au panicat și au reacționat rapid.

S-a răspândit astfel zvonul printre câțiva locatari că tânărul ar fi unul dintre hoții căutați de poliție pentru furturile precedente și mai mulți dintre ei s-au adunat în jurul mașinii sale.

După ce l-au scos pe bărbat din vehicul, au început să îl agreseze, dându-i câteva palme, relatează Salerno Today.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Situația s-a calmat abia după intervenția rapidă a carabinierilor, care au reușit să liniștească spiritele și să clarifice confuzia.

Mai exact, au descoperit cu toții că tânărul italian își aștepta de fapt liniștit iubita în mașină atunci când a fost agresat de locatari.