Italian care își aștepta iubita într-o mașină cu numere străine, bătut de locatari. Credeau că e un hoț

Un tânăr din localitatea italiană Angri, situată în provincia Salerno din regiunea Campania, a fost la un pas să fie bătut de câțiva locatari de pe via Ponte Aiello, după ce a fost văzut așteptând în mașină un timp mai îndelungat.

Incidentul a avut loc în seara zilei miercuri, 20 septembrie 2023, când bărbatul se afla la volanul unei mașini de culoare închisă cu numere de înmatriculare străine.

- Continuarea după publicitate -

Autovehiculul semăna cu unul folosit de o bandă de hoți văzută în zonă în zilele anterioare, iar rezidenții din zonă s-au panicat și au reacționat rapid.

S-a răspândit astfel zvonul printre câțiva locatari că tânărul ar fi unul dintre hoții căutați de poliție pentru furturile precedente și mai mulți dintre ei s-au adunat în jurul mașinii sale.

După ce l-au scos pe bărbat din vehicul, au început să îl agreseze, dându-i câteva palme, relatează Salerno Today.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Situația s-a calmat abia după intervenția rapidă a carabinierilor, care au reușit să liniștească spiritele și să clarifice confuzia.

Mai exact, au descoperit cu toții că tânărul italian își aștepta de fapt liniștit iubita în mașină atunci când a fost agresat de locatari.