Italian denunțat de soția româncă pentru violențe, carabinierii găsesc și un pistol deținut ilegal de acesta

Sătulă de agresiunile și umilințele la care era supusă chiar și în public, o femeie română a găsit curajul să-și denunțe soțul, un bărbat italian cu 15 ani mai în vârstă decât ea. Când au intervenit carabinierii la locuința celor doi însă, au găsit și un pistol deținut ilegal de bărbat.

Potrivit celor relatate de agenția de presă ANSA, o femeie română în vârstă de 39 de ani, măritată cu un bărbat italian în vârstă de 54 de ani, a sunat zilele trecute la 112 pentru a denunța una dintre nenumăratele agresiuni la care a fost supusă de soțul ei de-a lungul timpului. Carabinierii nu au întârziat să intervină, iar în timpul percheziției efectuate în locuința celor doi aceștia au găsit ascuns un pistol Beretta, calibrul 22 și 10 cartușe.

Pistolul rezulta ca fiind furat în 2018, mai scrie sursa citată, iar bărbatul, acuzat de violență domestică, achiziționarea unei arme furate și posesie ilegală de arme și muniții, a fost denunțat în stare de libertate.

Sunteți victimă sau martor la scene de violență domestică?

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.
@rotalianul