Italian mort la petrecerea de pensionare. Era ultima lui zi de muncă

Un italian în vârstă de 59 de ani, care urma să se pensioneze, s-a stins din viață chiar în ultima lui zi de muncă, sub privirile neputincioase ale colegilor.

Michele Barco ar fi împlinit 59 de ani în iulie. Lucrase mai bine de 30 de ani la Belvest (Padova), un brand italian de modă pentru bărbați.

Datorită experienței sale dobândite de-a lungul timpului, Barco se ocupa de verificarea finală a articolelor vestimentare.

Petrecerea pe care o organizase cu ocazia pensionării s-a transformat brusc în tragedie

Marți, 1 ianuarie, trebuia să fie ultima sa zi de muncă, înainte să se pensioneze. Petrecea alături de colegi când, dintr-o dată, s-a prăbușit la pământ, pierzându-și cunoștința.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost chemată de urgență o ambulanță, dar personalul sanitar care a intervenit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el.

Bărbatul a decedat sub privirile colegilor săi de muncă.

Tragedia a șocat întregul personal al companiei, atât de mult încât activitatea a fost imediat suspendată, un omagiu tăcut adus unei persoane cunoscute și respectate de toată lumea.

Michele Barco era un om rezervat, zâmbitor și cordial; nu a avut soție și nici copii, dar i-a lăsat îndurerați pe mama Gabriella, cu care a locuit, pe fratele său și pe cele trei surori.