Un italian și-a mințit iubita timp de 11 ani că lucrează în Poliție. Femeia a aflat adevărul abia după ce s-au despărțit

Un bărbat și o femeie din orașul italian Monopoli, situat în provincia Bari din Puglia, au avut o relație care a durat 11 ani și în tot acest timp el îi spunea partenerei sale că lucrează în Poliție.

După despărțire însă, femeia a aflat că a fost mințită în toți acești ani, adevărul ieșind la iveală după ce ea s-a dus să depună o plângere împotriva fostului iubit chiar la secția de Poliție la care acesta spunea că lucrează.

Potrivit ziarului La Repubblica, pe toată durata relației lor bărbatul italian îi spunea iubitei sale că lucrează ca agent de poliție la Bari, iar femeia a trăit 11 ani cu ideea că el este polițist.

Recent însă, cei doi s-au despărțit, dar bărbatul nu a reușit să accepte faptul că iubita l-a părăsit și a început să devină prea insistent cu ea.

Femeia a decis atunci să-l denunțe pentru hărțuire și a ales să depună plângerea chiar la secția de Poliție la care fostul iubit se lăuda că lucrează, probabil și pentru a-l umili în fața colegilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Doar că odată ajunsă acolo, italianca a descoperit că niciun polițist nu-l cunoștea pe fostul ei partener și că acesta nu a lucrat niciodată în Poliție.

Pe lângă denunțul pentru hărțuire așadar, italianul s-a ales și cu o plângere la Prefectura din Bari pentru infracțiunea administrativă de uzurpare a unei calități oficiale.

El riscă astfel o sancțiune între 154 și 929 de euro, mai precizează presa italiană.