Italiancă beată arestată după o ceartă cu concubinul român. Nu voia să părăsească locuința și a bătut doi polițiști

O femeie în vârstă de 49 de ani a fost arestată pentru ultraj și vătămare corporală a unui funcționar public, în seara de 7 martie 2023, într-un apartament din Terni, provincia italiană cu același nume din Umbria, în care locuia cu partenerul ei, un cetățean român în vârstă de 50 de ani.

Potrivit comunicatului publicat pe site-ul oficial al Poliției de Stat din Terni, intervenția forțelor de ordine a fost solicitată chiar de bărbat, care a declarat că dorește să încheie relația cu partenera sa, dar ea refuză să părăsească locuința.

Când polițiștii au ajuns la apartamentul din zona San Giovanni, au găsit-o pe femeie într-o stare de agitație puternică și sub influența alcoolului, aceasta începând să-i înjure pe toți cei prezenți în încăpere.

Agenții au reușit să calmeze situația și i-au convins pe cei doi să doarmă în camere separate în acea noapte.

Cu toate acestea, bărbatul a sunat din nou la Poliție, la scurt timp după miezul nopții, pentru a raporta că femeia continuă să-l deranjeze.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Când polițiștii au ajuns din nou la locul faptei, au auzit încă din stradă cum femeia îl înjura pe partenerul ei și au văzut că pijamaua bărbatului era ruptă.

În timp ce agenții încercau să aplaneze conflictul, femeia a început să-i lovească, iar cei doi polițiști au suferit leziuni pentru care medicii le-au prescris 7 zile de îngrijiri medicale.

Femeia a fost dusă apoi la secția de poliție într-o stare de agitație puternică și a fost necesară intervenția unei ambulanțe pentru a fi sedată.

Potrivit comunicatului, femeia a continuat să fie agresivă verbal chiar și la secție, insultând și folosind cuvinte vulgare la adresa personalului medical și a polițiștilor.

După incident, bărbatul în vârstă de 50 de ani a depus plângere împotriva femeii pentru acte de hărțuire și violență.

În procesul de judecată de astăzi, 9 martie 2023, judecătorul a confirmat arestarea acesteia pentru ultraj și vătămare corporală a unui funcționarul public.