Legendarul Julio Iglesias, depistat în aeroport cu 42 de kilograme de mâncare în bagaje. Alimentele i-au fost confiscate

Legendarul Julio Iglesias, în vârstă astăzi de 80 de ani, care este artistul de limbă spaniolă cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, a avut parte de un început de an agitat.

julio-iglesias-gtres
Julio Iglesias, 80 de ani. Sursă foto: elnacional.cat.

La data de 10 ianuarie 2024, la aterizarea pe aeroportul din Punta Cana, Republica Dominicană, autoritățile i-au confiscat bagajul, care conținea aproximativ 42 de kilograme de produse alimentare, inclusiv fructe, legume și leguminoase.

Printre acestea se numărau rucola, căpșuni, ciuperci, roșii, spanac și zmeură. Securitatea aeroportului a examinat conținutul, iar incidentul a fost ulterior catalogat drept o „neînțelegere”.

Nu este pentru prima dată când Iglesias, cunoscut pentru hituri precum „Manuela” și „Se mi lasci non vale”, transportă alimente în bagajele sale.

Persoane apropiate artistului afirmă că acesta are obiceiul de a lua cu el produse alimentare din Madrid, în special vin și prosciutto, de fiecare dată când călătorește în locuri îndepărtate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Născut în septembrie 1943 la Madrid, Julio Iglesias a devenit cunoscut pe plan internațional după participarea sa la Eurovision Song Contest în 1970.

A cucerit publicul italian cu melodii devenite iconice, precum „Se mi lasci non vale”, „Sono un pirata, sono un signore” și „Manuela”.

În 1983, la Paris, Iglesias a primit primul și unicul Disc de Diamant acordat vreodată unui cântăreț de către Guinness World Records, pentru vânzarea de discuri în mai multe limbi decât orice alt artist muzical din istorie, incluzând germană, engleză, franceză, italiană, portugheză, spaniolă, tagalog și japoneză.

În ceea ce privește viața sa personală, Julio Iglesias are trei copii (Maria Isabel, Enrique și Julio José) cu prima sa soție, Isabel Preysler Arrastia, și alți cinci copii (Miguel Alejandro, Rodrigo, gemenele Cristina și Victoria, și Guillermo) cu a doua sa soție, Miranda Rijnsburger.

Cu o carieră impresionantă și o viață personală plină, Iglesias continuă să fie o figură emblematică în lumea muzicii.