Lucca: bărbat român găsit mort în pădure. Anistor Faur fusese dat dispărut de către soție în luna martie a acestui an

Anistor Faur, 46 de ani

În data de 25 martie 2017 anunțam dispariția unui bărbat român de 46 de ani, rezident în localitatea Pieve Fosciana din provincia Lucca, care în seara zilei de 21 martie 2017, în urma unor discuții cu soția sa, ieșise din casă amenințând că se va sinucide.

Soția sa, îngrijorată de cele spuse de bărbat când a ieșit, a anunțat carabinierii imediat iar autoritățile locale au organizat astfel o operațiune de căutare care a durat mai multe zile. La căutări au participat atât pompierii din zonă cât și voluntari de la Protecția Civilă și alte asociații și au fost folosiți câini dresați pentru astfel de situații dar, din nefericire, bărbatul nu a fost găsit.

La exact 6 luni de când scriam dispariția sa aici, suntem nevoiți să anunțăm acum cu regret că Anistor Faur a fost găsit mort în dimineața zilei de ieri, 24 septembrie 2017, spânzurat de un copac într-o pădure din zonă. Cadavrul a fost găsit de un localnic care căuta ciuperci prin pădure și care a alertat imediat autoritățile iar prima ipoteză a carabinierilor a fost aceea că trupul neînsuflețit este al conaționalului nostru dispărut în luna martie.

Deși nu se putea stabili identitatea cu exactitate din cauza stării avansate de descompunere a trupului său, familia sa l-a recunoscut imediat după hainele pe care le avea pe el, relatează ziarul local La Gazzetta del Serchio. Procurorul a decis în acel moment să închidă cazul, fiind vorba de o sinucidere, și să permită familiei să preia trupul fără viață al bărbatului român pentru înmormântare.

Anistor Faur lasă în urmă o soție și trei copii, doi băieți și o fată, cu toții îndurerați de tragica decizie a acestuia de a-și lua viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20