Mama infractorului român care a tăiat urechea bătrânei italiene: „Pedepsiți-l, trebuie să sufere și el”

Cei patru membri ai bandei de infractori români care au jefuit, bătut și mutilat doi pensionari italieni la Lanciano, după ce au intrat noaptea în vila acestora, sunt toți arestați. Cei patru sunt: Alexandru Bogdan Colțeanu, 23 de ani, Constantin Aurel Turlica, 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, 20 de ani și Aurel Ruset, 25 de ani.

Alexandru Bogdan Colțeanu, în ciuda vârstei tinere și aspectului subțirel, de adolescent, potrivit anchetatorilor este liderul grupului care a folosit metode barbare în scopul de a intra în posesia bunurilor de valoare ale celor doi soți. Românii i-au masacrat în bătaie pe cei doi soți italieni, iar Colțeanu a fost cel care a tăiat lobul urechii drepte al femeii în vârstă de 69 de ani.

Alexandru Bogdan Colțeanu este originar din județul Prahova dar și-a petrecut copilăria și adolescența în viale Grecia din Frosinone. El vorbește  atât de bine limba italiană, încât s-a crezut inițial că este italian.

În momentul în care a aflat că fiul ei a fost capturat, mama lui Colțeanu, a spus conform vvox.it: „A fost el? Atunci, pedepsiți-l! Trebuie să sufere și el așa cum i-a făcut să sufere pe oameni ăia!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai multe detalii despre acest caz, aici: Cine este și ce a mai făcut în Italia Alexandru Bogdan Colțeanu, „fiara” de la Lanciano

Distribuie acest articol