Mașinile unui transportator român din Italia au fost incendiate. Trei autoturisme și o dubă au ars în flăcări

Trei autoturisme și o dubă ale unui transportator român, rezident la Castelletto Borgo, provincia Mantova, au fost incendiate joi, 11 august, în curtea unei ferme agricole unde locuiește conaționalul nostru, informează Mantova Uno.

S-a întâmplat în jurul orei 14.00, în curtea unei ferme agricole de pe via Rismonda, unde pompierii și polițiștii au intervenit pentru a stinge un incendiu care a cuprins patru vehicule: trei autoturisme și o dubă. Vehiculele erau deținute de transportatorul de origine română care locuiește la adresa respectivă.

Conform celor relatate de sursa citată, toate cele patru vehicule erau însă semi-abandonate. Cele trei mașini nu erau folosite de proprietar, iar duba nu mai funcționa deloc. Bărbatul român nu are antecedente penale și nu era prezent acasă la momentul incendiului. Alarma ar fi fost declanșată de trecători.

Un amănunt ciudat pentru forțele de ordine italiene este că în dimineața din aceeași zi pompierii au fost chemați la aceeași adresă să stingă un foc de vegetație, dar cele două incendii nu au totuși nicio legătură unul cu celălalt.

A fost deschisă o anchetă pentru că nu este exclus ca focul să fi fost pus de anumite persoane răuvoitoare. Anchetatorii păstrează cea mai mare confidențialitate, așa cum se procedează întotdeauna în cazul unei infracțiuni ca aceasta de față, de tip mafiot, chiar dacă nu este exclus să fi fost un act de răzbunare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De asemenea, investigatorii încearcă să înțeleagă motivul pentru care transportatorul român ținea în curte patru vehicule pe care a declarat că nu le folosea.

@rotalianul