Un microbuz cu români care se întorceau din străinătate s-a lovit de un TIR şi s-a răsturnat pe carosabil. 5 persoane rănite

Cinci persoane au primit îngrijiri medicale în urma unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de luni, 4 februarie, pe Autostrada A3 din România, în zona Gilău-Turda. Din primele date, în accident sunt implicate un microbuz şi un TIR. Microbuzul în care se aflau 8 persoane care se întorceau de la muncă din străinătate, s-a răsturnat pe carosabil.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 32, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, în apropierea localităţii Sălicea.

„Cinci persoane din microbuz au primit îngrijiri medicale până în acest moment. Din fericire nu sunt persoane care să-și fi pierdut viața ca urmare a acestui eveniment, având în vedere că accidentul a produs un impact puternic asupra vehiculului în care se aflau persoanele rănite. Toate victimele sunt conștiente și vor fi transportate la spital. O persoană a rămas blocată în microbuz și a fost scoasă de pompieri prin parbrizul autoutilitarei. Alte trei persoane au fost ajutate să iasă din vehicul până la sosirea echipelor de intervenție”, transmite ISU Cluj.

La fața locului au intervenit două autospeciale de descarcerare, 2 echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi două echipaje de ambulanţă.

Martorii spun că microbuzul se îndrepta spre Mureş şi pasagerii veneau de la muncă din străinătate, informează ProTV.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI