Milano: Cristina Stănescu îi invită pe cititorii români la prezentarea cărții sale

Miercuri, 6 iulie, de la ora 18.30, la Milano, în localul „Apres Coup” din Via Privata della Braida 5, va avea loc prezentarea cărții: „Linia vieții” de Cristina Stănescu (Editura Sem).

Autoarea Cristina Stănescu va dialoga cu Teresa Martini (Editura Sem) și Lucia Esposito (responsabilă cu cultura la publicația „Libero”).

Romanul prinde viață din scrisorile și fotografiile lăsate într-un cufăr de bunica Cristinei Stănescu, o româncă emigrată în Italia în anii 1960. Intrigată, autoarea pornește într-o călătorie pentru a-și descoperi rădăcinile. O călătorie care devine o carte, în care povestea Ninei, protagonista romanului, și a familia ei, se împletește cu istoria recentă a României, într-o cronologie care se întinde din anii ’20 până în anii ’60. O poveste despre vieți și ani acum dați uitării, până la redescoperirea unei lumi de o frumusețe incredibilă, dar tragică.

În timpul prezentării se va putea cumpăra cartea, care este în vânzare în librăriile din Italia sau online, pe site-urile Amazon sau Ibs. Dacă volumul este epuizat în anumite librării, se poate comanda cu ușurință de la librăriile Feltrinelli și Mondadori.

„Nu m-am așteptat niciodată să primesc atâtea mesaje călduroase și atâta afecțiune după publicarea interviului meu, realizat de Miruna Cajvaneanu pentru „Rotalianul”. Prin urmare, sunt deosebit de bucuroasă să invit la întâlnirea de pe 6 iulie cititorii români care se află la Milano. Va fi o mare ocazie de a ne cunoaște și de a le putea dedica aceste pagini și lor, care reprezintă atât de mult pentru mine”, a transmis Cristina Stănescu cititorilor ei români. 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Despre Cristina Stănescu vă invităm să citiți articolul: Jurnalistă italiană cu tată român, autoarea unui roman despre rădăcinile ei românești: „Aș vrea ca fiii mei să-și cunoască originea”.

@rotalianul