Moarte absurdă în Italia pentru un băiat român. Un accident petrecut în baie i-a pus capăt vieții la numai 19 ani

Un tânăr român rezident la Bevagna, în provincia Perugia, a murit la vârsta de numai 19 ani după ce și-a tăiat o venă importantă de la picior. Din cauza pierderii masive de sânge băiatul și-a pierdut viața în numai câteva ore.

Adelin Petru Bogasiu se afla duminică, 11 iulie, pe insula Polvese, de pe Lacul Trasimeno, unde petrecea o zi de relaxare împreună cu familia sa: mama, tata și sora mai mică.

- Continuarea după publicitate -

În jurul orei 17:00 a intrat în baia publică de lângă barul de pe plajă. Nu se știe cu exactitate dacă băiatul s-a simțit rău și s-a sprijinit de chiuvetă sau a vrut să se așeze pe ea, cert este că chiuveta a căzut, s-a spart și i-a tăiat vena safenă de la picior.

S-a produs imediat o hemoragie masivă care nu i-a lăsat lui Adelin nicio șansă de supraviețuire.

„Am intrat în baie și l-am văzut pe băiat la pământ, într-un lac de sânge”, a povestit un bărbat pentru La Nazione.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Era încă viu, dar începea să-și piardă cunoștința, lângă el se afla chiuveta spartă. La început nu am înțeles de unde provenea tot acel sânge, deoarece rana era în spatele coapsei. Am rămas cu el tot timpul, apăsând cu prosopul pe rană, în așteptarea ajutoarelor. Un timp care mi s-a părut infinit de lung.

Au sosit două fete, una dintre ele a spus că este asistentă medicală la 118, știa ce să facă. Am mereu acele imagini în fața ochilor și mă gândesc la părinții care erau acolo și sperau că fiul lor va fi salvat”, a mai spus martorul.

Din nefericire, Adelin a murit câteva ore mai târziu la spitalul Santa Maria della Misericordia, din Perugia, în ciuda transfuziilor de sânge și a eforturilor pe care medicii le-au făcut pentru a-l salva.

O tragedie care a îndurerat nu numai familia tânărului român, ci și întreaga comunitate.

Pe insula Polvese, la locul accidentului a sosit și elicopterul, dar medicii nu l-au transportat imediat pe tânărul de 19 ani, ci i-au aplicat o transfuzie de sânge direct la fața locului, fizicul băiatului era deja foarte slăbit.

- Continuarea după publicitate -

Carabinierii din Città della Pieve s-au ocupat de caz, au pus sigilii la baie și au ordonat verificări tehnice privind condițiile în care se află obiectele sanitare din dotare.