Moarte absurdă în Italia, un bărbat a fost strivit de grilajul rulant al garajului său

Un bărbat din Italia, în vârstă de 42 de ani și care este angajat al Aeroportului Ciampino din Roma, a murit în după-amiaza zilei de miercuri în urma unui tragic accident petrecut chiar la domiciliul său din Carchitti, o suburbie a localităii Palestrina, situată în apropiere de capitala Peninsulei.

Tragedia, relatează Frosinone Today, s-a produs în momentul în care bărbatul, întorcându-se de la muncă, a fost surprins de prăbușirea grilajului rulant de la intrarea în garaj.

Motivul exact al prăbușirii nu este clar încă, dar se pare că grilajul a căzut peste corpul bărbatului chiar în momentul în care acesta trecea pe sub el, provocându-i astfel rănu care i-au fost fatale.

Cert este însă că vecinii, atrași de strigătele victimei, au fost primii care au ajuns la fața locului, urmați de echipajele de salvare care, în ciuda eforturilor, nu au reușit să-i salveze viața bărbatului.

La locul accidentului au intervenit o ambulanță și echipaje ale Pompierilor din Frascati.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victima lasă în urmă o soție, membră a forțelor aeriene, în prezent staționată la Ciampino, și o fiică în vârstă de trei ani.

Comunitatea din Carchitti, situată aproape de via Casilina, este profund îndoliată de această nouă tragedie care a lovit micul lor orășel.