Moarte dramatică pentru un muncitor român din Italia: S-a prăbușit cu tractorul într-o râpă

Un tânăr muncitor agricol român, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut viața într-un accident cumplit petrecut în satul Thurio (Corigliano Rossano) din Calabria, unde tânărul lucra la o fermă agricolă.

Tragicul eveniment a avut loc în timpul orelor de muncă de luni, 27 noiembrie, informează Gazzetta del Sud.

Muncitorul român, aflat la volanul unui tractor, s-a prăbușit într-o râpă și a fost prins sub vehiculul care s-a răsturnat peste el.

Detaliile exacte ale accidentului sunt încă în curs de investigare, dar se presupune că tractorul s-a răsturnat după ce s-a apropiat prea mult de marginea unei pante abrupte, ceea ce a dus la căderea acestuia.

Conaționalul nostru nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Echipele de intervenție, inclusiv pompierii și carabinierii din Corigliano Rossano, au ajuns rapid la fața locului.

Gianmarco Filippi, comandantul echipajelor de carabinieri, coordonează investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Acestea includ examinarea atentă a locului accidentului și a tractorului implicat.

Cu numai câteva zile în urmă, un alt tragic accident de muncă a avut loc într-o zonă forestieră din Bussi, provincia Pescara, soldat cu decesul unui tânăr muncitor român, Claudiu Stafie, în vârstă de 32 de ani. Mai multe informații despre acest caz puteți citi aici: Claudiu, mort în Italia la numai 32 de ani. Un accident la locul de muncă i-a pus capăt vieții