Moartea româncei găsită pe o plajă din sudul Italiei rămâne încă un mister. Interogat concubinul dar și prietenele femeii

Rămâne încă un mister pentru anchetatori decesul conaționalei noastre de 40 de ani, rezidentă în localitatea italiană Fondachello di Valdina, provincia Messina, al cărui trup fără suflet a fost găsit de un pescar pe o plajă din localitatea Spadafora, în dimineața zilei de 26 iunie 2018.

Potrivit ziarului Gazzetta del Sud, Procuratura din Messina a deschis o anchetă în acest caz condusă de procurorii Vito di Giorgio și Federica Rende. Anchetatorii au fost nevoiți să rezolve întâi problema identității femeii românce, asupra corpului ei nefiind găsit vreun document de identitate.

Conaționala noastră era șomeră, în mod oficial, dar se pare că lucra ocazional la negru, ca îngrijitoare, pentru a se putea întreține, se mai precizează în presa italiană. Femeia locuia cu un bărbat de cetățenie română și el, care fost interogat timp îndelungat ieri de către anchetatori.

Acesta a declarat că în seara zilei de luni, 25 iunie, când decesul concubinei sale a avut loc, se afla acasă și nu știe cum sau cu cine a ajuns aceasta pe plaja din Spadafora, situată la o distanță de circa 2 kilometri de Fondachello di Valdina.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Totodată, investigatorii au interogat și prietenele și cunoștințele femeii românce în decursul zilei de ieri, interogatoriile continuând apoi și astăzi, în încercarea de a reconstrui ultimele ore de viață ale femeii decedate.

Medicul legal nu a găsit semne de violență pe corpul femeii românce, după ce a efectuat o primă inspecție, dar autopsia, care va fi efectuată de medicul legal Patrizia Napoli, va aduce în curând lămuriri asupra cauzei decesului.

Distribuie acest articol