Moldovean din Italia înecat în mare. S-a simțit rău și nu a mai reușit să ajungă la mal

Un cetățean originar din Republica Moldova, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit înecat duminică dimineața, 22 mai, la Marina di Pietrasanta, în Versilia (Toscana). Descoperirea a avut loc nu departe de localul „La Bussola”. Cadavrul a fost semnalat de un trecător care își plimba câinele pe plajă.

Potrivit informațiilor publicate de presa italiană victima este un muncitor moldovean a cărui dispariție fusese semnalată cu câteva ore mai devreme de unii compatrioți. Pe corp nu au fost constatate semne de violență sau alte traumatisme, de aceea se presupune că bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea baie în mare și nu a mai reușit să ajungă la mal. Pe plajă a mai fost găsit un tricou, care probabil i-a aparținut victimei.

Ora decesului a fost stabilită cu câteva ore înainte de momentul în care a fost găsit cadavrul, ceea ce înseamnă că moldoveanul a intrat în apă în timpul nopții.

Deoarece nu avea documente de identitate polițiștii nu l-au putut identifica decât după câteva ore de la descoperirea trupului neînsuflețit, când prietenii săi, îngrijorați, s-au deplasat la secția de poliție din Forte dei Marmi pentru a sesiza dispariția bărbatului. În acel moment agenții au înțeles că cetățeanul găsit înecat și cel dat dispărut sunt de fapt una și aceeași persoană.

La locul tragediei au fost prezenți, pe lângă polițiștii din Forte dei Marmi, personalul sanitare de la „Croce verde” și militari ai Căpităniei de port.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI