Motocicliștii români din Italia sunt invitați la evenimentul „România pe 2 Roți”

Un weekend plin de aventură și camaraderie va avea loc între 5 și 7 iulie 2024, când comunitatea românească de motocicliști din Italia se va reuni pentru evenimentul „România pe 2 Roți”.

Întâlnirea, mult așteptată, va transforma un camping în aer liber aflat în mijlocul naturii într-un spațiu de sărbătoare și prietenie.

unnamed (3)
„România pe 2 roți”, imagine cu participanții de la ediția din 2023

„Evenimentul promite să fie o ocazie excelentă pentru a întări legăturile dintre membrii comunității și a celebra cultura și spiritul motociclistic românesc”, au transmis organizatorii.

Participanții vor avea parte de o varietate de activități, inclusiv plimbări de grup prin peisajele pitorești ale regiunii, concursuri și ateliere de mecanică. Aceste activități sunt menite să îmbogățească experiența fiecărui participant.

unnamed (4)
„România pe 2 roți”, imagine de la ediția din 2023

Seara, focul de tabără va deveni punctul central al întâlnirii, unde motocicliștii se vor aduna pentru a împărtăși povești și cântece, creând o atmosferă de neuitat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„România pe 2 Roți” nu este doar un eveniment, ci o celebrare a pasiunii comune pentru motociclism și a identității culturale, oferind ocazia de a crea amintiri durabile și de a planifica călătorii viitoare.

Motocicliștii români stabiliți în Italia vor putea, în acest weekend special, să lase deoparte greutățile întâmpinate în străinătate și să se bucure de sentimentul de acasă, prin intermediul pasiunii comune pentru motociclism.

unnamed (6)
„România pe 2 roți”, imagine de la ediția din 2023

Stând împreună în cadrul evenimentului „România pe 2 Roți”, participanții vor simți o conexiune profundă și bucuria de a petrece timp împreună.

Locația exactă a evenimentului este rezervată membrilor grupului de Facebook „Români pe 2 Roți”. Cei interesați să participe sunt invitați să se înscrie în grup pentru a obține detalii suplimentare despre locație și pentru a afla mai multe informații.

unnamed (5)
„România pe 2 roți”, imagine de la ediția din 2023

Organizatorii pot fi contactați la adresa de e-mail romanipe2roti.italia@gmail.com sau pe grupul Facebook: Români pe 2 Roți.

Astfel, între 5 și 7 iulie 2024, pasionații de motociclism din Italia sunt așteptați să se alăture acestei sărbători unice, în care libertatea pe două roți se îmbină cu prietenia și cultura românească.