Muncitor român dispărut la câteva zile de la sosire în Italia, găsit mort după aproape 5 luni

Trupul neînsuflețit al unui muncitor român a fost găsit luni, 3 mai 2021, într-o zonă de munte din provincia italiană Pordenone, în Friuli-Venezia Giulia. Conaționalul nostru fusese dat dispărut încă din luna decembrie a anului trecut.

Potrivit presei locale, victima se numea Valse Zamfir-Viorel și avea 52 de ani. Bărbatul venise la muncă în Italia la începutul lunii decembrie de anul trecut, iar la câteva zile după aceea fusese dat dispărut.

Viorel lucra în agricultură, în localitatea San Giorgio della Richinvelda din provincia Pordenone, iar ultima oară a fost văzut de colegii săi de muncă în dimineața zilei de 11 decembrie 2021 în preajma casei în care erau cazați cu toții.

La momentul plecării spre câmpurile agricole, unde urmau să presteze munca, bărbatul de 52 de ani nu s-a prezentat însă la mașină, iar colegii au plecat fără el. După câteva zile, când au văzut că nu se întoarce la locuință, au decis să alerteze carabinierii cu privire la dispariția acestuia.

În jurul orei 19:00 de ieri, un trecător a găsit corpul fără viață al conaționalului nostru lângă un pârâu dintr-o zonă muntoasă situată lângă localitatea Maniago și a alertat autoritățile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru a recupera cadavrul a fost nevoie de intervenția salvamontiștilor și a pompierilor din localitatea menționată mai sus, precizează presa locală.

Carabinierii din Castelnovo del Friuli, interveniți și ei la locul tragediei pentru investigațiile de rigoare, au identificat victima ca fiind Valse Zamfir-Viorel, cetățeanul român dispărut în urmă cu aproape cinci luni de zile.

Despre dispariția conaționalului nostru scriam în luna decembrie în articolul de mai jos:

Distribuie acest articol