Muncitorul român din Italia internat la spital după ce a căzut de pe un zid a murit. Organele vor fi donate

Cetățeanul român care a fost găsit în stare de inconștiență de un trecător în localitatea Marco, comuna Marina di Camerota (Salerno), în jurul orei 21:00 de marți, 27 septembrie 2022, a murit la spital, după o săptămână de grea suferință, informează Salerno Notizie.

Conaționalul nostru, cu inițialele V.G., de profesie zidar, era în stare de ebrietate și, în timp ce se afla la câteva zeci de metri de locuința sa, s-ar fi oprit pe marginea unui zid înalt de 1,5 metri pentru a urina.

În timp ce-și făcea nevoile fiziologice s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se tare la cap și suferind astfel o hemoragie puternică. O persoană care a trecut prin apropiere l-a văzut zăcând la pământ, în propriul sânge și propria urină, și a chemat imediat o ambulanță.

După ce s-a zbătut o săptămână pe patul secției Reanimare a spitalului din Vallo della Lucania, zidarul român a decedat. S-a dispus prelevarea organelor în scopul donării.

La Marco, bărbatul locuia împreună cu concubina lui și cu fiica femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fiica lui locuia în România și a fost ea cea care și-a dat acordul ca organele tatălui său să fie donate. Trupul neînsuflețit va fi înmormântat la Marina di Camerota.

 Pe același subiect puteți citi articolul: Un român din Italia se zbate între viață și moarte după ce a fost găsit inconștient într-o baltă de sânge și urină, cu o rană la cap.

Distribuie acest articol