Napoli: încearcă să îl ucidă pe iubitul fiicei sale, tatăl român nu acceptă povestea de dragoste dintre cei doi

Tragedie familiară la Massa Lubrense în provincia Napoli unde un tată român ajutat de fratele său a încercat să îl ucidă pe iubitul fiicei sale și pe tatăl acestuia, informează Napoli Today.

Poliția italiană a arestat doi frați români, unul în vârstă de 39 de ani rezident la Massa Lubrense și un altul de 44 ani, rezident la Sorrento, în provincia Napoli. Fiica celui mai tânăr frate este iubita unui tânăr în vârstă de 21 ani iar tatăl fetei nu acceptă povestea de dragoste dintre cei doi. Astfel, noaptea trecută, împreună cu fratele său, tatăl fetei a mers la casa băiatului, prietenul fiicei sale, și cu un cuțit de bucătărie și un ciocan, cei doi frați i-au atacat pe iubitul fetei și pe tatăl acestuia, lovindu-i și lăsându-i la pământ într-o baltă de sânge. Cei doi frați s-au îndepărtat apoi în direcția Sorrento la bordul unui jeep.

Între timp, țipetele și gălăgia au alarmat vecinii, care au apelat numărul 112 iar la fața locului s-au prezentat imediat carabinierii unității din Massa Lubrense și ai companiei din Sorrento care i-au găsit pe cei doi, tată și fiu, răniți, la pământ.

Carabinierii au chemat de urgență personalul sanitar de la 118 care a însoțit victimele la spitalul din Sorrento. Cei doi frați fugari au fost urmăriți și opriți la scurt timp pe șoseaua care duce la Sorrento. Au fost blocați și arestați pentru tentativă de crimă.