Natasha, concubina unui român din Italia este de negăsit. Rudele îl învinovățesc pe bărbat

O tânără mamă de origine ucraineană în vârstă de 29 de ani a dispărut în seara zilei de marți, 9 aprilie, de la Porto di Legnago, în provincia Verona. Natasha Chokobok a ieșit să arunce gunoiul și nu s-a mai întors. În casă au rămas concubinul său, Alin Rus, un bărbat de origine română în vârstă de 35 de ani și fetița lor de numai 6 anișori. Mama Natashei îl învinovățește pe bărbat de dispariția fiicei sale: „O bătea pentru orice, acum doi ani au dus-o cu ambulanța la Urgențe. Natasha nu și-ar fi abandonat niciodată fetița și să plece de bunăvoie, ceva s-a întâmplat.”

Despre dispariția tinerei mame scriam aici câteva zile în urmă. Natasha a ieșit să arunce plasticul la gunoi, chiar dacă nu era seara destinată acestei acțiuni, și nu s-a mai întors în casă. Alin Rus spune că nu este prima dată când femeia dispare în acest mod, a mai făcut-o și în trecut, ca mai apoi să se întoarcă acasă după 2-3 zile. Doar că de data aceasta au trecut șase zile și Natasha este de negăsit. Cazul ei a fost făcut public de emisiunea „Chi l’ha Visto” de pe Rai 3 și este căutată de forțele de ordine și de voluntari, dar până astăzi, 15 aprilie, tânăra continuă să fie dată dispărută.

Elena Mihai, mama Natashei, este convinsă că fiica sa n-ar fi fugit de bunăvoie de acasă:

„Niciodată nu și-ar fi abandonat fetița, nici măcar pentru a scăpa de viața grea pe care o ducea alături de bărbatul ei. Nu o lăsa nici măcar să ne mai sune la telefon, pe noi, cei din familie. Un tricou la 5 euro nu putea să-și cumpere, iar de nu făcea totul cum voia el mânca mereu bătaie”, spune mama Natashei în lacrimi.

Pentru mama tinerei, așadar, la baza dispariției fiicei sale stă comportamentul violent al concubinului său: „O bătea din nimica toată, nu era ceva neobișnuit să o vezi plină de vânătăi. În 2017 o bătuse atât de tare încât fiica mea a fugit pe bicicletă încercând să ajungă la spital, dar a leșinat pe marginea străzii. Un trecător a văzut-o cum zăcea la pământ, a chemat ambulanța și a dus-o la camera de urgență.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Versiunea mamei tinerei femei este contrazisă imediat de spusele bărbatului. Alin Rus declară că și-a căutat partenera în seara dispariției înainte de a anunța poliția: „Am căutat-o cu mașina de-a lungul străzii până la Badia Polesine. În seara respectivă s-a îmbrăcat și a ieșit să arunce gunoiul, apoi nu s-a mai întors”, a spus bărbatul citat de larena.it.

Natasha Chokobok a ieșit din casă în jurul orei 22:00, în ziua de marți, 9 aprilie, îmbrăcată cu un sacou și o cămașă neagră, blugi și adidași albaștri cu alb pe ei. Tânăra dispărută are 1,67 metri înălțime, ochi verzi și părul blond. Oricine are informații despre Natasha Chokobok este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau carabinieri.

Natasha Chokobok, dispărută în Italia marți, 9 aprilie, 2019