O femeie din Italia s-a dat drept medic pentru a intra la Urgențe și a încercat să facă sex cu soțul ei

O femeie din orașul italian Padova, în regiunea Veneto, a fost arestată recent după ce s-a deghizat în medic pentru a-și vizita soțul internat la Urgențe, cu scopul de a întreține relații intime cu acesta.

Potrivit ziarului local Il Mattino di Padova, forțele de ordine au fost solicitate în urma unei plângeri din partea unei infirmiere, aceasta raportând că o femeie agresivă se află în spital, care fusese deja evacuată de personalul medical.

Conform rapoartelor, înainte de sosirea polițiștilor, femeia a pătruns în zona verde a departamentului de urgențe unde era internat partenerul ei.

Pentru a ajunge la el, italianca a îmbrăcat un halat de doctor de culoare albă care aparținea unui medic rezident, trecând astfel neobservată de personalul spitalului.

Falsa doctoriță a fost surprinsă însă în timp ce se afla pe patul de spital, în ipostaze intime cu pacientul, despre care susținea că este soțul ei, în prezența a numeroși alți pacienți internați.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a îndepărtat chiar și perfuzia bărbatului, în timp ce susținea că lucrează în acel spital, mai precizează sursa citată.

După ce a fost prinsă de polițiști, italianca în vârstă de 40 de ani, aflată într-o evidentă stare de ebrietate, a fost condusă la secția de poliție, unde a fost supusă procedurilor de identificare.

Acum, ea se confruntă cu posibilitatea de a fi acuzată de furt, exercitare ilegală a profesiei medicale și uz de falsă identitate.

Distribuie acest articol