O pasageră dintr-un avion a vrut să urineze pe coridorul dintre scaune: „Îmi pare rău, dar trebuie să fac pipi”

Un incident bizar a avut loc la bordul unui avion care zbura de la Miami la Philadelphia, când o femeie a încercat să urineze pe coridorul avionului, informează Daily mail.

Pasagera, s-a ridicat în picioare și s-a deplasat spre mijlocul coridorului cabinei, și-a dat pantalonii în jos, șocându-și colegii de călătorie prin gestul său neobișnuit.

Femeia a afirmat că intenționa să urineze în coridorul dintre scaune după ce, conform spuselor ei, un membru al echipajului i-a interzis accesul la toaletă.

Un videoclip postat online de o altă pasageră, o arată pe femeie spunând „Vă cer scuze tuturor”, înainte de a-și coborî pantalonii și a încerca să urineze în mijlocul coridorului.

În videoclip se aud pasagerii protestând împotriva acțiunii sale, unul dintre ei remarcând prezența copiilor la bord.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a fost văzută ridicându-și pantalonii și răspunzând furios: „Nu-mi pasă. Trebuie neapărat să fac pipi!”.

Într-un alt videoclip, femeia este văzută certându-se cu membrii echipajului și cu mai mulți pasageri, în timp ce urla și înjura.

Pasagera Julie Hartman, care a fost martoră la întreaga scenă, a descris incidentul pe Facebook:

„Matthew Hartman și eu am avut o experiență teribilă întorcându-ne acasă din Florida. O pasageră era nervoasă pentru că i s-a cerut să se așeze la locul ei și a decis să-și coboare pantalonii în avion chiar în fața a doi copii…”

În ciuda opoziției și protestelor celorlalți pasageri, femeia a refuzat să cedeze, continuând să insiste să folosească toaleta avionului.

După sosirea la destinație, ea a părăsit avionul fără să fie oprită de forțele de ordine. VIDEO mai jos:

@rotalianul