Pavia – accident între un autobuz și un camion. Autobuzul era plin cu elevi care mergeau la înmormântarea tinerei românce moartă sub roțile trenului

Un autobuz la bordul căruia se aflau 22 de elevi, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, precum și 6 persoane adulte, a tamponat un camion care circula în fața acestuia pe Strada Statală din Vigevano, la intersecția cu Strada Provincială 52, din provincia Pavia.

Accidentul a avut loc în această dimineață de 5 mai 2017, în jurul orei 10, iar în interiorul autobuzului se aflau elevi și profesori de la școala superioară „Fondazione Roncalli” din Vigevano.

Aceștia se îndreptau spre localitatea Limbiate din provincia Monza e Brianza, unde urmau să participe la slujba de înmormântare a adolescentei românce, Izabela Vîrtopeanu, tânăra de numai 16 ani care a murit vineri, 28 aprilie 2017, sub roțile unui tren, în gara din localitatea Parona.

Din primele informații reiese că, în urma tamponării, au fost rănite 26 de persoane, dintre care 4 adulți și 22 de adolescenți, dar niciunul dintre aceștia nu se află în stare gravă. La fața locului au sosit imediat șapte ambulanțe, un elicopter medical, câteva echipe de pompieri din Milano și Pavia, precum și agenții de la Poliția Locală din Oderzo care vor reconstrui dinamica accidentului pentru a stabili cauzele și responsabilitățile.

Izabela Vîrotpeanu – 16 ani

Corpul Izabelei Vîrtopeanu, tânăra română de 16 ani care a murit vinerea trecută în urma unui accident dramatic, în timp ce încerca să coboare dintr-un tren în mers, a fost incinerat în după-amiaza zilei de joi, 4 mai, în casa funerară Luce din localitatea Nova Milanese.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Slujba de înmormântare a avut loc în această dimineață, la ora 10:30, în biserica San Bretanione din Limbiate iar sicriul cu cenușa tinerei noastre conaționale a fost îngropat în cimitirul din localitatea Macheriu, unde locuiește tatăl Izabelei și partenera acestuia.

Distribuie acest articol