Perugia: femeie română răpită și abuzată sexual chiar de rudele sale. Voiau să-i șantajeze soțul pentru a comite o fraudă.

Totul a început în noaptea de luni spre marți, 12 septembrie 2017, în jurul orei 3.00, în localitatea Perugia, când un bărbat s-a prezentat la secția de poliție declarând că soția sa a fost răpită chiar de rudele sale.

Bărbatul, un tânăr român în vârstă de 26 de ani, povestea polițiștilor că se afla în parcul Chico Mendez cu soția sa când un alt bărbat român, în vârstă de 40 de ani, ajutat de fii săi de 22 și de 14 ani, au luat-o pe soția tânărului și au urcat-o cu forța într-o mașină, aceștia fiind chiar rude cu cei doi soți.

Potrivit declarației conaționalului nostru de 26 de ani care s-a prezentat la poliție, bărbatul care i-a răpit soția și-a asumat cu forța de ceva timp rolul de „cap de familie” și îi obliga pe cei doi soți să-i presteze diferite servicii și chiar să-i dea și bani.

De curând, bărbatul de 40 de ani îi ceruse tânărului de 26 să semneze o declarație falsă prin care tânărul avea să afirme că se afla la volanul unei mașini implicată într-un accident rutier, care s-a lăsat cu răniți, mașina fiind înscrisă pe numele soției bărbatului de 40 de ani.

În urma declarației făcute de tânărul român, polițiștii s-au îndreptat în grabă spre locul unde acesta le-a indicat că s-ar putea afla soția sa, într-un apartament de pe via Eugubina din Perugia. Ajunși la fața locului, polițiștii i-au găsit în apartamentul respectiv atât pe cei trei cetățeni români care au efectuat răpirea cât și pe soția tânărului român care a denunțat fapta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia răpită, vizibil terorizată de cele întâmplate, le-a povestit în lacrimi polițiștilor cum au decurs lucrurile, confirmând ceea ce soțul ei denunțase la secția de poliție. Mai mult, femeia a declarat că înainte de a fi constrânsă de către bărbatul de 40 de ani și fii săi să urce în mașină, răpitorul ar fi încercat chiar să o oblige să întrețină raporturi orale cu acesta și când s-a văzut refuzat, ar fi lovit-o de mai multe ori.

Femeia a fost transportată ulterior la spital unde doctorii i-au dat o prognoză de 5 zile pentru recuperare în urma rănilor suferite, în timp ce bărbatul de 40 de ani și cei doi fii ai săi au fost duși la secția de poliție pentru a le fi procesate datele. Acolo, polițiștii au descoperit că bărbatul și fiul său de 22 de ani aveau emise pe numele lor mai multe mandate de expulzare din diferite localități de pe teritoriul Italiei.

Ancheta polițiștilor a confirmat, de asemenea, și existența unei practici legale în ceea ce privește accidentul rutier în care era indicat ca șofer tânărul român de 26 de ani și care era în așteptarea semnăturii acestuia din urmă.

Bărbatul de 40 de ani și fiul acestuia de 22 de ani au fost arestați imediat, amândoi acuzați de sechestrare de persoană în scopul unui șantaj, în timp ce „capului de familie” i-a fost adăugată și acuzația de tentativă de viol.

Fiul de 14 ani al bărbatului a fost denunțat în stare de libertate și a fost trimis în grija mamei sale, relatează ziarul Umbria24.

Distribuie acest articol