„A plecat la muncă în Italia, dar nu mai știm nimic de el de 8 zile”. Apelul unei familii îngrijorate

ACTUALIZARE ORA 14:00

Cu puține minute în urmă am fost informați de sora lui Cătălin Doroftei că acesta a fost găsit în localitatea Foggia, este bine și vor încerca să-l aducă acasă, în România, în următoarele zile.

Mulțumim tuturor cititorilor noștri pentru atenția acordată acestui caz!

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cătălin Doroftei are 40 de ani, este din comuna Delești, județul Vaslui și a plecat la muncă în Italia, la cules de roșii, pe data de 1 august 2019, dar de atunci nu se mai știe nimic de el.

„Trebuia să ajungă la muncă în Italia, la cules de roșii, dar șoferul autocarului cu care călătorea spune că a devenit recalcitrant când au ajuns în localitatea Foggia și l-a lăsat pe autostrada A14, în dreptul localității Poggio Imperiale. Mi-e greu să cred asta”, ne povestește Iulia, sora lui Cătălin.

„Fratele meu trebuia să ajungă la cumnata lui (sora soției – n.r.) în localitatea Apriceno, dar nu a mai ajuns nici astăzi, după 8 zile și nu știe nimeni nimic de el”, a mai adăugat femeia îngrijorată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conaționalul nostru este așteptat acasă de soția sa și cei doi copii, o fetiță în vârstă de 11 ani și un băiat de 14 ani, care au nevoie de ajutorul nostru pentru a-l găsi, de aceea vă rugăm să ne transmiteți orice informație utilă aveți despre el.

Cătălin Doroftei are 40 de ani, are păr șaten, ochi căprui, circa 1,68 metri înălțime și ultima dată a fost văzut în provincia Foggia. Oricine are informații despre el este rugat să ne contacteze pe pagina Facebook Rotalianul – Revista Românului din Italia sau să ne trimită un e-mail pe adresa contact@rotalianul.com, pentru a anunța familia. Vă mulțumim!

Cătălin Doroftei, 40 de ani, dispărut în provincia Foggia, Italia
@rotalianul