Plecat la muncă în Italia, nu se mai știe nimic de el de 7 luni. Apelul familiei din România pentru a-l găsi pe Andrei Bercea

Andrei Bercea are 37 de ani, provine din localitatea Urișor, județul Cluj și este plecat la muncă în Italia din 2016 dar familia sa din România nu a mai reușit să intre în contact cu el de circa 7 luni, mai exact, din februarie 2017.

Văzând că bărbatul nu mai poate fi contactat de câteva luni, familia sa a alertat polițiștii români iar aceștia au făcut un apel în numele familiei pentru oricine ar putea furniza informații despre Andrei Bercea.

Andrei Bercea, 37 de ani

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că BERCEA ANDREI, de 37 de ani, din Urişor, judeţul Cluj, a plecat la muncă în Italia în cursul anului 2016, acesta nemaiputând fi contactat de către familie din luna februarie 2017. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, transmite IPJ Cluj.

Andrei Bercea are circa 1,60 metri înălțime, între 55 și 58 de kilograme, ochi căprui, păr negru și corp atletic. Ca semne particulare, Andrei are o cicatrice pe coapsa piciorului drept dobândită în urma unei intervenții chirurgicale.

Cine are informații despre acest bărbat este rugat să sune la numărul gratuit 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată secție de poliție sau unitate de carabinieri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI