Răsturnare de situație în cazul italianului crezut mort, care trăia în Grecia. Soția sa știa de ani buni că este viu

O informație neașteptată a ieșit la iveală în cazul lui Adamo Guerra, care a fost prezentat recent în emisiunea “Chi l’ha visto” de la televiziunea italiană Rai3.

adamo-guerra-grecia
Adamo Guerra, crezut mort timp de aproape zece ani, trăia în Grecia.

Reamintim că bărbatul, în vârstă astăzi de 56 de ani, a dispărut în luna iulie 2013 de acasă lăsând în urmă trei scrisori prin care anunța cu tristețe că a decis să-și pună capăt zilelor.

Acesta și-a exprimat în scris regretul că nu a reușit să își îndeplinească datoriile față de familia sa, apoi și-a făcut pierdută urma.

Timp de mulți ani, așadar, bărbatul era crezut mort de mulți, presupunându-se că s-a sinucis.

Cu toate acestea, când soția sa, Raffaella Borghi, a vrut să intenteze oficial divorțul, în urmă cu ceva timp, un avocat a aflat că soțul ei solicitase în februarie 2022 să fie înregistrat în listele Aire (Asociația italienilor rezidenți în străinătate) și că italianul se afla în orașul Patrasso din Grecia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
1200-2023092519580
Raffaela Borghi, soția lui Guerra.

Potrivit agenției de presă ANSA,  Borghi, ar fi depus o plângere în septembrie 2016 la carabinierii din Imola, acuzându-l pe Guerra de nerespectarea obligațiilor familiale, legate de întreținerea celor două fiice.

Conform declarației date de fosta lui soție la data de 30 septembrie 2016, Guerra a fost găsit de poliția din Grecia, în urma unor căutări la nivel european.

Descoperirea sa a fost comunicată fostei sale soții și părinților acestuia, care, după dispariția fiului lor, ajutaseră la întreținerea celor două nepoate, oferind o sumă lunară.

Borghi a decis însă să depună plângere atunci când a avut nevoie de mai multe resurse, întrucât una dintre fiice urma să înceapă în curând studiile universitare.

Se pare că soția ar fi știut despre locul unde se afla Guerra încă de acum șapte ani. Cu toate acestea, ea a declarat în cadrul emisiunii menționate mai sus că a aflat abia recent că fostul ei soț nu a murit.

Găsit în Grecia de un jurnalist de la Chi l’ha Visto, care l-a întrebat cum de nu este mort, Guerra a răspuns evaziv:

„Plecați, închideți camerele și plecați! Să presupunem că nu m-ați găsit niciodată și totul se termină aici.”

Pe același subiect: