Roma – bărbat român dispărut din data de 16 aprilie 2017. Venise în vizită la fiica sa cu ocazia sărbătorilor Pascale

Marin Ciupâgel, zis Marian, cetățean român în vârstă de 52 de ani, a venit în Italia, la Roma mai exact, pentru a-și vizita fiica cu ocazia sărbătorilor Pascale, însă odată coborât din autobuzul care l-a lăsat în gara Tiburtina din Roma, acesta a dispărut complet.

Marian a sosit în gara din Tiburtina în data de 16 aprilie 2017, relatează site-ul cunoscutei emisiuni din Italia dedicată persoanelor dispărute, Chi l’ha Visto, însă după ce a coborât din autobuz nu s-a mai știut nimic de el.

Marin Ciupâgel, zis Marian – 52 de ani

Conform sursei citate, Marian s-ar putea afla în dificultate fiindcă nu cunoaște limba italiană și nu poate să explice situația sa sau să ceară ajutor. De asemenea, acesta nu are cu el medicamentele necesare unei terapii care o urmează și nici bani sau un telefon mobil.

Este un fumător înrăit dar nu are țigări la el sau brichetă, de aceea este posibil să ceară țigări trecătorilor, se mai adaugă în anunț. La data dispariției, Marian era îmbrăcat cu un costum de culoare închisă, cămașă albă și încălțăminte albă iar ca semne particulare, se relatează, vorbește singur și nu are dinți.

Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să informeze autoritățile la numărul 112 – Carabinieri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Te-ar putea interesa și:

Distribuie acest articol