Roma: Forumul asociațiilor de români din zona de competență consulară a Ambasadei României în Italia

Ambasada României în Italia invită reprezentanții mediului asociativ și românii care activează în domeniul cultural, administrativ sau academic la o nouă ediție a Forumului asociațiilor de români din zona de competență consulară a Ambasadei – regiunile Abruzzo, Campania, Lazio, Sardinia și Umbria.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2019, în sala de conferințe de la Accademia di Romania a Roma, între orele 11.00-13.00.

Manifestarea se va desfășura în același format interactiv ca și forumurile anterioare și se va axa, în principal, pe problematica alegerilor pentru Parlamentul European din 26 mai 2019 și implicarea românilor în viața politică a țării gazdă.

Pentru a participa, persoanele interesate sunt rugate să trimită un e-mail la adresa roma.comunitate@mae.ro, până la 3 aprilie 2019, precizând numele, domeniul de activitate și/sau organizația pe care o reprezintă. Fiecare structură asociativă din regiunile menționate poate participa la Forum, în limita a doi reprezentanți/asociație.