Roma – fură telefonul unui român și apoi cer 200 de euro pentru a-l returna proprietarului. Arestate două românce.

S-a întâmplat la Roma, în după-amiaza zilei de ieri, 19 noiembrie, 2016, când, unui bărbat român i s-a furat telefonul de către două conaționale, cu inițialele numelui H.N. de 31 de ani și C.C.C. de 36 de ani.

Bărbatul a denunțat imediat furtul la polițe, însă, la scurt timp după furt, cele două femei au reușit să contacteze din nou victima și, culmea culmilor, i-au cerut 200 de euro răscumpărare pentru a-i returna telefonul.

Românul nu a stat prea mult pe gânduri și a denunțat și de această dată la carabinieri fapta celor două femei, moment în care agenții de poliție i-au dat indicații să fixeze o întâlnire cu româncele pentru a face schimbul.

La întâlnire, însă, s-au prezentat agenții de poliția de la Comisariatul din Viminale care au arestat imediat cele două infractoare românce cu acuzația de furt și șantaj.

Vă reamintim că în astfel de cazuri numerele de telefon la care puteți suna pentru a denunța furtul sau orice tip de infracțiune, subită sau văzută doar, sunt 112 – Carabinierii sau 113 – Polizia di Stato.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul