Roma, gara Tiburtina, un bărbat a înjunghiat un agent de pază, i-a furat arma și s-a împușcat

Un bărbat de naționalitate străină a îngrozit astăzi, joi 26 septembrie, pasagerii liniei B de metrou din gara Tiburtina, la Roma. După ce s-a năpustit asupra unui agent de pază și l-a înjunghiat cu un cuțit, i-a furat arma și s-a sinucis în fața persoanelor prezente.

Bărbatul a intrat în stația de metrou din gara Tiburtina în jurul orei 17:00 și sub ochii îngroziți ai pasagerilor a înjunghiat și dezarmat un agent de pază de la Italpol, după care și-a tras un glonț în cap cu arma gardianului. Nu se cunosc încă motivele care l-au împins pe agresor la comiterea faptei, presa italiană menționează că acesta ar fi un bărbat de culoare.

- Continuarea după publicitate -

Agentul de pază în vârstă de 55 de ani, înjunghiat de două ori în zona gâtului, a fost transportat de urgență și internat la spitalul Policlinico Umberto I din capitală. Starea lui este una deosebit de gravă, au declarat medicii conform Il Messaggero.

La locul incidentului s-au prezentat numeroase patrule de poliție și carabinieri. În incinta gării erau prezenți, de asemenea, soldați din armata italiană responsabili cu supravegherea antiteroristă a stațiilor de metrou din Roma.

Roma, gara Tiburtina, un bărbat a înjunghiat un agent de pază, i-a furat arma și s-a împușcat. Foto: Corriere della Sera