Român bătut și ucis cu brutalitate în Italia. Un conațional este acuzat de omor

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 56 de ani, a fost atacat și ucis în Italia, într-o clădire abandonată situată pe Via Augusto Renzini, în cartierul Spinaceto din Roma, în interiorul complexului cunoscut sub numele de „Città del Rugby” (Orașul Rugby-ului).

Potrivit ziarului La Repubblica, victima a fost găsită rănită în dimineața zilei de ieri, 15 octombrie 2023, și a decedat la spitalul Sant’Eugenio, unde a ajuns în stare gravă, având nasul fracturat și craniul spart.

Bărbatul român, mai precizează sursa citată, a fost practic ucis cu mâinile goale de o altă persoană.

La fața locului s-au prezentat polițiștii de la comisariatul Spinaceto și colegii lor de la poliția științifică. Ancheta este în desfășurare pentru a reconstitui evenimentele și a stabili eventuale responsabilități.

Un alt cetățean român, în vârstă de 50 de ani, a fost identificat ca posibil autor. În prezent, acesta nu a fost arestat, dar a fost denunțat pentru omor, fără a fi reținut.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Investigatorii presupun că crima a avut loc în urma unei altercații între persoanele fără adăpost care locuiesc în zona fostei Città del Rugby, considerată unul dintre simbolurile risipei capitalei italiene.

Complexul ar fi trebuit să fie funcțional încă din 2004 și a costat cel puțin 33 de milioane de euro. După aproape douăzeci de ani, zona este complet abandonată.