Român care se întorcea cu avionul din Italia, premiat de Wizz Air în aeroport. „Pasagerul cu numărul 6 milioane”

Compania aeriană Wizz Air a marcat recent un moment semnificativ la Aeroportul Iași: transportarea a 6 milioane de pasageri din 2014, anul când și-a început operațiunile în această locație.

voucherwizz-6mln2
Pasagerul a fost premiat pe aeroportul din Iași. Foto: Wizz Air.

„Această realizare subliniază angajamentul Wizz Air de a oferi opțiuni de transport aerian convenabile, accesibile și fiabile pentru pasagerii din regiune și nu numai”, se arată într-un comunicat trimis de compania aeriană pe adresa redacției noastre.

Pasagerul cu numărul 6 milioane, care a sosit de la Torino, Italia, a fost primit cu un voucher Wizz Air, simbolizând aprecierea companiei pentru fiecare client care alege să zboare cu aceasta.

Wizz Air se mândrește cu o rețea de 23 de destinații către 12 țări, inclusiv rute populare către Londra, Roma și Milano, și anticipază o creștere a numărului de călătorii pe măsură ce se apropie sezonul estival, cu destinații atractive ca Larnaca, Catania sau Barcelona.

Valeria Bragarenco, managerul de comunicare corporativă al Wizz Air, a subliniat: „Suntem onorați să facem parte din călătoriile pasagerilor noștri, contribuind la atingerea destinațiilor dorite. Această piatră de hotar, 6 milioane de pasageri, reflectă dedicația noastră în oferirea unor servicii excepționale și extinderea opțiunilor de conectivitate.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Romeo Vatră, directorul general al Aeroportului Iași, a remarcat creșterea rapidă a companiei:

„În august anul trecut am celebrat 5 milioane de pasageri iar acum, cu cinci luni mai devreme, sărbătorim 6 milioane. Acest ritm de creștere arată o cerere în continuă expansiune pentru rutele operate de Wizz Air.

Extinderea bazei la Iași reflectă o evoluție constantă a numărului de pasageri și este legată direct de dezvoltarea excepțională a aeroportului. Recent, am inaugurat terminalul T4, care oferă facilități moderne și accesibile, făcând aeroportul și mai atractiv.”