Român dat dispărut de soție în Italia, găsit mort într-un depozit. Trupul era în stadiu avansat de descompunere

Un bărbat român în vârstă de 57 de ani a fost găsit mort, în stadiu avansat de descompunere, în seara zilei de marți, 17 ianuarie, într-un depozit situat în apropierea unui magazin de pe strada Vitaliano Brancati din Canicattì (Sicilia), informează publicația Grandangolo Agrigento.

Corpul bărbatului, care se presupune că era mort de câteva zile, posibil din cauze naturale, a fost găsit de către niște cetățeni români care au alertat forțele de ordine.

Conform informațiilor, bărbatul dispăruse de cel puțin o săptămână, iar soția lui, îngrijorată, a raportat dispariția sa la polițiștii de la comisariatul local.

Se pare că bărbatul ar fi găsit un refugiu în depozit, unde s-a simțit rău și a decedat. Autoritățile urmează să confirme circumstanțele exacte ale decesului său prin investigații suplimentare.

Tragedia a provocat o undă de șoc în comunitatea locală și printre membrii comunității românești din Canicattì.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului au intervenit agenții de poliție și personalul sanitar.

De asemenea, a fost prezent și primarul Vincenzo Corbo, care a emis o ordonanță de închidere a Institutului Euroform, situat în apropierea depozitului unde a fost găsit cadavrul, pentru a permite desfășurarea operațiunilor de dezinfecție în ziua următoare, 17 ianuarie.