Un român din Italia a făcut infarct și a murit în timp ce se afla pe motocicletă. Mergea să facă voluntariat la Protecția Civilă

Un bărbat român în vârstă de 52 de ani a murit în după amiaza zilei de marți, 21 iulie, la Monte San Giovanni, în provincia Frosinone (Lazio), după ce a suferit un infarct în timp ce călătorea cu motocicleta. Gheorghe Poancă a fost găsit de medicii de la 118 fără viață, în afara carosabilului, alături de motocicleta sa, scrie Ciociaria Oggi.

Bărbatul se deplasa în jurul orei 17:30 spre Chiaiamari când, în mod imprevizibil, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat cu motocicleta imediat în afara carosabilului. Șoferii aflați în tranzit au văzut ce s-a întâmplat și au sunat imediat la salvare și poliție.

Personalul sanitar de la 118 nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, când a sosit salvarea bărbatul era deja decedat.

Inițial s-a crezut că Gheorghe a fost victima unui accident dar, după investigațiile făcute de polițiști la fața locului și verificările medicilor asupra trupului neînsuflețit, s-a constatat că bărbatul român a decedat în urma unui atac de cord.

Român din Italia mort în urma unui atac de cord în timp ce se afla pe motocicletă

Gheorghe Poancă era rezident la Vaglie San Nicola și ieri după amiază se deplasa la Chiaiamari unde urma să se întâlnească cu președintele Asociației „Maria Ss.ma del Pianto”. Gheorghe, sau Giovanni cum îi spuneau italienii, urma să facă voluntariat în cadrul serviciului de Protecție Civilă. O intenție nobilă, pe care conaționalul nostru nu a mai reușit să o ducă la îndeplinire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Comunitatea din Vaglie San Nicola, unde Gheorghe era foarte cunoscut și respectat, și-a exprimat regretul pentru dispariția fulgerătoare a bărbatului român și oamenii au spus despre el că era „o persoană amabilă, mereu cu zâmbetul pe buze.”

@rotalianul