Un român din Italia și-a găsit fratele pe care nu l-a cunoscut niciodată prin intermediul unui anunț publicat în presă

Dorel Neagoe, românul în vârstă de 39 de ani, originar din Craiova, dar stabilit în Italia de 15 ani, care își caută fratele și sora pe care nu i-a cunoscut niciodată, a reușit în urma anunțului publicat în presă să dea de fratele lui din Lugoj: „A văzut cineva articolul și mi-a trimis mesaj. Mi-a spus să sigur este el”, a spus Dorel Neagoe conform publicației Lugojeanul.

Despre povestea lui Dorel Neagoe am scris și noi aici aproape cu două săptămâni în urmă. După ce a aflat de la mătușa lui că ar mai avea trei surori și un frate, bărbatul român și-a pus în gând să-i găsească pentru a-i cunoaște mai bine și pentru a ține legătura cu ei.

„Tata era şofer şi pe vremea lui Ceauşescu erau trimişi prin toate părţile. La Reşiţa, ştiu că a trăit cu o femeie și a avut o fată. A mai avut o femeie, pe lângă Lugoj, cu care a avut un băiat. Şi la Craiova a avut două fete, după care s-a căsătorit cu mama şi ultimul sunt eu. Eu sunt frate cu toţi, doar după tată. Pe cele din Craiova le-am găsit, adică pe una, că cealaltă am înţeles că a decedat. Nu ţin legătura nici cu cea din Craiova, ea a rupt legătura, că eu nu am vrut nimic de la ei, în afară de faptul că am vrut să ne cunoaştem. Iniţial am vorbit de câteva ori, dar după aceea nu mi-a mai răspuns”, a povestit Dorel.

Dorel și-a pierdut tatăl când avea doar 9 ani și nu știa că mai are atâția frați, fiindcă niciunul dintre părinții săi și niciuna dintre rudele sale nu i-au spus asta. În urmă cu câțiva ani, însă, sora mamei sale a decis să-i spună totul și de atunci bărbatul român îi caută fără încetare pe frații săi.

În urma anunțului publicat în presă, l-a găsit pe fratele lui din Lugoj:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„A văzut cineva articolul și mi-a trimis mesaj. Mi-a spus să sigur este el. Am făcut rost de numărul de telefon și l-am sunat. Eu îi trimisesem mesaj și pe Facebook, dar el nu a intrat și nu l-a văzut. Era foarte bucuros și el. Cred că am vorbit o oră la telefon. Acum să treacă pandemia asta și sigur o să ne vedem. Mai este sora, sper să o găsim și pe ea”, a spus Dorel Neagoe.

Acesta speră să-și găsească și sora cât mai repede, despre care știe doar că locuiește în Reșița și are în jur de 50 de ani.

Dorel Neagoe si soția lui. Foto: WOWbiz.ro