Român dispărut în Italia. A plecat la cules de portocale, dar nu a mai dat niciun semn de viață

Un tânăr de 28 de ani, Cengeri Răzvan, originar din Răscruci, comuna Bonțida, județul Cluj, a dispărut fără urmă în Italia, stârnind îngrijorare în rândul familiei.

Rudele știu că Răzvan se afla la Crotone, în regiunea Calabria, acum două săptămâni, dar de atunci nu mai știu nimic de el.

De atunci, orice formă de comunicare cu el a încetat, telefonul său fiind închis din data de 8 februarie 2024.

1200-2024022111143 (3)
Cengeri Răzvan, dispărut în Italia. Cine are informații este rugat să sune la 112

În momentul dispariției Răzvan era îmbrăcat cu un tricou gri, o geacă din material textil de culoare neagră, pantaloni tip jeans tot negri și încălțăminte sport de culoare albastră.

Detaliile fizice ale tânărului sunt: 1,70 metri înălțime, greutate aproximativă de 85 kg, constituție atletică, față ovală, ochi căprui, ten măsliniu și păr șaten, tuns scurt.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Familia și prietenii au încercat în mod repetat să-l contacteze, fără succes.

În încercarea disperată de a-l găsi, au apelat la rețelele de socializare, unde au distribuit mesaje cu descrierea lui Răzvan, sperând că cineva îl va recunoaște și va oferi informații care ar putea să conducă la găsirea lui:

„Am un frate pe nume Cengeri Răzvan care a plecat în Calabria la cules de portocale. Ultima dată am vorbit cu el joia trecută. De atunci nu mai știm nimic de el. Am anunțat poliția și vreau să public și acest anunț, poate l-a văzut sau îl cunoaște cineva.

Am încercat să îl contactăm și pe patronul la care a mers la muncă. Acesta, inițial, nici măcar nu a recunoscut că lucrează pentru el, ceea ce ni s-a părut foarte dubios. Ultima dată știm că se afla în Crotone.

O să atașez și o poză cu el poate îl recunoaște cineva. Orice informație ne este de mare folos. Vă mulțumim din suflet! Alexandru – 0743126591”, a scris fratele său pe Facebook.

Autoritățile atât din România, cât și din Italia, fac eforturi pentru a-l localiza pe tânărul dispărut.

Captură de ecran 2024-02-21 133649

Orice persoană care are informații relevante este rugată să contacteze familia sau autoritățile competente la numărul de urgență 112.

Distribuie acest articol