Român dispărut în Italia. Are probleme de sănătate și urmează o terapie farmacologică

Un român în vârstă de 40 de ani este dat dispărut la Roma din dimineața zilei de sâmbătă, 4 februarie.

Costel Costea este un bărbat cu handicap psihic de 100%. El a dispărut de la Hotelul Borghesiana, din cartierul cu același nume, informează Canale Dieci.

Este a patra oară când dispare în ultimul an, dar de această dată dispariția sa a produs îngrijorare în rândul membrilor familiei, care de șase zile nu mai știu nimic de el.

Costel are ochiul stâng închis permanent, așa cum se poate vedea din fotografia de mai jos, este un om taciturn, nu-i place să vorbească prea mult.

De asemenea, este un fumător pasionat, de aceea s-ar putea apropia de persoane pentru a cere țigări.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Semnalmente: Înălțime 1,70 m, păr castaniu, constituție robustă, ochi căprui, păr castaniu și ten deschis.

Membrii familiei transmit că la momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă neagră, hanorac gri, pantaloni de trening gri, pantofi negri și un fes de aceeași culoare.

Are probleme de sănătate și trebuie să urmeze zilnic o terapie farmacologică, este agil și îi place să meargă pe jos, știe să ia transportul în comun, așa că ar fi putut ajunge oriunde cu autobuzul sau cu metroul.

Oricine îl vede este rugat să sune la carabinierii companiei Tor Bella Monaca care efectuează investigațiile, telefon 06206043 sau la Comitetul științific pentru căutarea persoanelor dispărute la numărul de mobil: 3881894493.