Român dispărut în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul. „Sperăm să îl găsim teafăr și nevătămat”

Un cetățean român în vârstă de 39 de ani, originar din Târgu-Neamț, este dat dispărut de membrii familiei după ce a plecat din Italia spre casă unde nu a mai ajuns.

Potrivit rudelor sale, Constantin Ignat (zis Ciripelu) a plecat din Italia spre Târgu Neamț cu un autocar și a fost văzut pentru ultima dată la granița Italiei cu Slovenia, în urmă cu câteva zile, relatează Ziar Târgu-Neamț.

Constantin Ignat (zis Ciripelu), dispărut la granița Italiei cu Slovenia. Cine l-a văzut sau are informații despre unde s-ar putea afla este rugat să sune la numărul de telefon : 0040/747 325 721.

„Ar fi făcut o oprire la un auto-grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar.

Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile.

Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim teafăr și nevătămat”, a povestit o rudă pentru sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nu se știe cum de autocarul a plecat fără Constantin Ignat după popasul de la auto-grill, dar se pare că absența sa nu a fost observată la timp nici de șofer, nici de ceilalți pasageri.

Semnalmentele cetățeanului dat dispărut: Înălțime 1,65 cm, ochi albaștri, păr blond tuns scurt.

Ultima dată, persoana dispărută era îmbrăcată într-un trening negru marca Adidas și o geacă albastră.

Cine l-a văzut sau are informații despre unde s-ar putea afla este rugat să sune la numărul de telefon : 0040/747 325 721, transmit apropiații lui Constantin Ignat.