Român erou în Italia după ce a prins un hoț italian și l-a predat carabinierilor

Un bărbat român, în vârstă de 39 de ani, a devenit erou în orașul italian Pesaro din regiunea Marche după ce a alergat după un hoț și l-a blocat, ca mai apoi să-l predea carabinierilor.

Infractorul, relatează publicația Il Resto del Carlino, este un tânăr italian, în vârstă de 24 de ani și originar din Pesaro, care a furat bicicleta unei femei în piazzale Matteotti din localitate.

- Continuarea după publicitate -

Conaționalul nostru, care a văzut scena, nu a stat deloc pe gânduri și l-a urmărit pe hoț, reușind să-l ajungă din urmă și să-l blocheze. În ajutorul său a intervenit și un agent de la Poliția Municipală, care a fost alertat chiar de român în timp ce urmărea infractorul.

În timp ce agentul de poliție solicita intervenția carabinierilor, însă, tânărul italian a reușit să fugă, dar compatriotul nostru a pornit din nou pe urmele hoțului, împreună cu polițistul, și au reușit să-l mai blocheze o dată.

La sosirea carabinierilor, bărbatul de 24 de ani a fost încătușat, militarii constatând că acesta are deja și alte antecedente penale atât pentru furt, cât și pentru violență domestică.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ajuns în fața unui judecător, tânărul italian și-a recunoscut vina și a primit o pedeapsă cu închisoarea de 9 luni, dar și o amendă în valoare de 300 de euro.

Bicicleta furată a fost returnată femeii care o lăsase sprijinită de un zid în piazzale Matteotti.