Român găsit mort în Italia, pe rampa garajului clădirii în care locuia. Carabinierii cred că s-a sinucis

Un bărbat român, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit fără viață în garajul clădirii în care locuia, situată în localitatea italiană Nogara din provincia Verona (Veneto). Potrivit publicației locale L’Arena, trupul neînsuflețit al românului a fost găsit în dimineața zilei de joi, 2 iunie 2022, de un vecin care, coborând pentru a-și lua mașina, l-a văzut pe conaționalul nostru întins la pământ, pe rampa garajului.

Vecinul a sunat imediat la 118 pentru a cere ajutor medical, iar la locul tragediei a intervenit în scurt timp o ambulanță, dar paramedicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Între timp, la fața locului au apărut și carabinierii, care au deschis o anchetă pentru descoperi circumstanțele în care s-a produs decesul compatriotului nostru.

Anchetatorii au constatat astfel că bărbatul locuia de câteva luni deja la etajul patru al acelei clădiri, într-un apartament pe care-l împărțea cu alți trei români, toți fiind angajați ai unei societăți locale.

Potrivit carabinierilor, românul decedat ar fi căzut de la fereastra camerei sale de la etajul patru direct pe rampa garajului. Colegii săi de apartament nu și-au dat seama însă de lipsa acestuia decât când au fost întrebați de carabinieri.

În ciuda faptului că victima nu ar fi dat semne de depresie sau alte probleme de natură emoțională înainte de deces, conform celor spuse de colegii săi, anchetatorii consideră că este vorba de un gest extrem făcut de românul de 44 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

@rotalianul