Român mort în Italia, identificat cu greu de autorități. Sunt căutate rudele din România

Un cetățean român, care urma să împlinească în curând vârsta de 53 de ani, a murit în urma unui tragic accident petrecut în noaptea de marți, 19 decembrie, pe via Pontina, între Aprilia și Campoverde, regiunea Lazio.

Poliția stradală din Aprilia, sub comanda comandantului Fabrizio Del Monaco, a efectuat o investigație dificilă pentru a identifica victima, care nu avea asupra sa niciun fel de document de identitate, informează Latina Oggi.

În urma audierilor diverselor persoane din zona în care se presupunea că locuia victima, polițiștii au reușit să determine că cetățeanul decedat era un bărbat român, fără rude prezente pe teritoriul Italiei, identificat doar prin inițialele C.I.

Corpul neînsuflețit se află în prezent la dispoziția autorităților judiciare. Se ia în considerare posibilitatea efectuării unei examinări de către medicul legist.

După finalizarea examinării, autoritățile vor contacta Consulatul român pentru a verifica existența unor rude în viață ale victimei și pentru a înțelege intențiile acestora privind eventualul transfer al corpului în țara natală și organizarea funeraliilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În prezent, eforturile autorităților se concentrează pe localizarea rudelor din România.