Român mort în Italia după ce mai multe mașini s-au tamponat pe autostradă

Un bărbat român în vârstă de 70 de ani, rezident la Padova, a murit vineri, 5 noiembrie, într-un tragic accident rutier petrecut pe autostrada A4, pe tronsonul dintre Soave și Montebello, în Veneto.

Pe lângă mașina conaționalului nostru alte patru autovehicule au fost implicate în carambolul care a avut loc în jurul orei 14.30, informează Corriere del Veneto.

Victima se numește Dumitrache Condrache și se întorcea acasă din Elveția, unde a fost să-și viziteze una dintre fiice. Cealaltă îl aștepta la Padova, dar tatăl ei nu a reușit din nefericire să ajungă cu bine acasă.

Autoturismul conaționalului nostru a fost implicat într-un carambol cu mai multe mașini.  După ce a lovit o dubă, vehiculul condus de bărbatul român a ajuns pe banda alăturată, unde circula o altă mașină care l-a lovit în plin.

Dumitrache Condrache a fost extras dintre fiarele mașinii de către pompierii ajunși la fața locului. Personalul medical de la 118 nu a putut decât să constate decesul. Un alt șofer a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul San Bonifacio.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cauzele și dinamica carambolului urmează să fie clarificate de agenții secției poliției rutiere Verona Sud, care, la dispoziția autorității judiciare, au confiscat trei dintre cele cinci vehicule implicate.

Tronsonul de autostradă a fost închis pe cele trei benzi, cu excepția celei de urgență. S-au format cozi pe aproximativ 20 de kilometri. În cele din urmă, autostrada a fost redeschisă în jurul orei 17:00.

Distribuie acest articol